in , ,

Извршни директор Мерцедес-АМГ-а потврђује крај ере В8-МОТОРА у моделима Ц63 и Е63

V začetku meseca je revija Возач и возач citirala dva neodvisna vira, ki sta seznanjena z AMG-jevimi načrti glede načrtov za vrnitev osemvaljnika v modela C63 in E63. Nekaj dni pozneje je Ауто мото и спорт govoril z inženirjem podjetja AMG, ki je zanikal prvotno poročilo in ga označil za “čisti nesmisel”. Torej, se bo V8 vrnil ali ne? Na žalost je V8 v teh dveh avtomobilih mrtev. При Вожња so se pogovarjali z generalnim direktorjem podjetja AMG, ki je razkril, da se 4,0-litrski motor ne bo vrnil.

V intervjuju med avtomobilskim tednom v Montereyju Michael Schiebe ni okleval in je “odločno zanikal” govorice o tem, da bosta modela C63 in E63 ponovno dobila V8-motor. AMG-jev šef je dejal, da je bila odločitev za zmanjšanje velikosti in elektrifikacijo pravilna poteza, saj tudi konkurenti prihajajo s športnimi hibridi z manjšimi motorji.

модел “Final Edition” obeh visokozmogljivih limuzin prejšnje generacije pomeni konec poti za osemvaljna modela.

Зато и хоће ЦКСНУМКС ohranil priključni hibrid, ki temelji na 2,0-litrskem štirivaljnem motorjuдок ће ЕКСНУМКС predvidoma uporabljal 3,0 литара ред шестица in bo prav tako postal priključni hibrid. Na zgornji sliki prikazanmodel “Final Edition” obeh visokozmogljivih limuzin prejšnje generacije pomeni konec poti za osemvaljna modela.

Konkurent БМВ ima drugačen pristop, saj ima M3 še vedno vrstni šestvaljnik, ki ga bo verjetno ohranil do konca proizvodnje trenutne generacije modela v drugi polovici desetletja. Medtem je bilo potrjeno, da bo novi M5, ki prihaja leta 2024, ohranil motor V8, čeprav bo le-ta del priključnega hibrida.

Ауди Спорт je izjavil, da ne bo nikoli predstavil štirivaljnih avtomobilov z oznako RS, kar pomeni, da bo naslednji RS4 ohranil V6, saj si ne moremo predstavljati, da bi dobil vrstni petvaljnik. Večji brat RS6 bo za zdaj obdržal zmogljiv осмоцилиндрични, leta 2024 pa bo na trg prišla hardcore različica ingolstadtskega superavtomobila s še več moči.

Додајте одговор

Ваша емаил адреса неће бити објављена. * Означава обавезна поља

Трејлер: Електрификовани ФОРД Рангер ће премијерно бити приказан 19. септембра

Форд БРОНЦО од Манхарта има 421 КС и 22 инчне фелге